Najem prostora

Letni vrt

Naš letni vrt je prostor primeren za različne zasebne in poslovne dogodke. 

Prostor omogoča več možnosti postavitve opreme, ki jo prilagodimo vašim potrebam. Naše osebje vam lahko med dogodkom postreže z osvežilnimi pijačami in pestro ponudbo hrane po vaših željah. Letni vrt ima svoj šank in ograjeno otroško igrišče. Terasa je delno pokrita in tako omogoča dogodke ob vsakem vremenu. 

Dostop do letnega vrta je direktno iz pokritega parkirišča.

Lounge / Jazz Klub 300

Naš Lounge v 2. nadstropju je idealen prostor za zasebne zabave, poslovna druženja, konference, predstavitve produktov, delavnice. Sodobna tehnična oprema, kot je projektor in platno dimenzije 2m ter brezžični mikrofon, omogoča brezhibno izvedbo dogodka.

Prostor omogoča več možnosti postavitve opreme, ki jo prilagodimo vašim potrebam. Naše osebje vam lahko med dogodkom postreže z osvežilnimi pijačami ali za vas pripravimo odmore za kavo in pogostitev, ki je lahko tudi v naši restavraciji ali na zunanji terasi.

VIP salon

Vsak teden v njem gostimo tudi manjša poslovna srečanja, saj je prostor idealen za sestanke, seminarje do 50 udeležencev. Nudi projektor, ozvočenje in po potrebi tudi druge pripomočke (listno tablo ipd.) Po sestanku lahko za vas pripravimo poslovni zajtrk, kar se je izkazalo za odlično prakso

Poslovni zajtrki
Priložnost za osvajanje novih znanj in obenem neformalno druženje na zajtrku, kjer se udeleženci med seboj povežejo. Ob zgodnjih jutranjih urah se udeleženci zberejo in ob kavi izmenjajo ideje za začetek seminarja. Po seminarju udeležence že čaka pripravljen zajtrk v naši restavraciji. Tako se polni novih poslovnih idej in energije lahko odpravijo na delovno mesto.

Dnevna soba

Dnevna soba je idealna za druženje po bowlingu, za praznovanje rojstnega dne ali za ogled nogometne tekme na velikem zaslonu. Med pavzo pa lahko odigrate partijo namiznega nogometa ali pa igro Virtual Realitya. Prostor lahko spremenimo v večji zasebni prostor skupaj s prostorom z biljard mizo, je idealen za zasebne zabave.

Game room

Manjša sejna soba v pritličju – izviren in barvito opremljen prostor. Primeren za sestanke, kreativne delavnice za manjše skupine do 20 oseb. Možnost predstavitve vaših produktov z Virtual Reality opremo Oculus Quest.

Vaš rezervirani termin je fiksen. Če je steza za bowling prosta po zaključenem terminu, ga proti plačilu lahko tudi podaljšate, kar se dogovorite z receptorjem.

Vljudno naprošamo, da ste na recepciji Kluba 300, v prvem nadstropju, najmanj 15-minut pred rezerviranim terminom. V tem času se boste uspeli pravočasno preobuti v predpisano obutev za bowling, receptor pa bo imena igralcev vpisal v računalnik. Prosimo, če lahko vnaprej pripravite seznam igralcev in ga predložite na recepciji, da bomo lahko hitreje vpisali imena. Nudimo čevlje za bowling od številke 32 naprej, prosimo vas, da za otroke z manjšimi številkami obutve s seboj prinesete čiste šolske copate.

V primeru zamud se igra ne podaljša, vsaka igra se zaključi ob polni uri. Plačilo je vezano na čas rezervacije steze, ne na čas igranja.