Biljard

Tekmujte in se zabavajte ob igri biljarda.

Naši biljardni mizi bosta zadovoljili tako nove zaljubljence kot profesionalne igralce. Prostor z biljardno mizo nudi tudi zasebnost, ki jo potrebujete za zbrano in natančno igro.

V 1. nadstropju ponujamo prenovljeno biljard mizo Brunswick, model Centurion, velikosti 9 ft. Z novim platnom Iwan Simonis 860 vrhunske kvalitete.

Prostor z biljard mizo lahko povežemo v večji zasebni prostor za druženje.

CENIK

V Vip salonu ponujamo biljard mizo
Brunswick, model Gold Crown 2.

VIP salon je namenjen vsem, ki si želijo zasebnega druženja. Možnost najema biljard mize v sklopu najema prostora.

Vaš rezervirani termin je fiksen. Če je steza za bowling prosta po zaključenem terminu, ga proti plačilu lahko tudi podaljšate, kar se dogovorite z receptorjem.

Vljudno naprošamo, da ste na recepciji Kluba 300, v prvem nadstropju, najmanj 15-minut pred rezerviranim terminom. V tem času se boste uspeli pravočasno preobuti v predpisano obutev za bowling, receptor pa bo imena igralcev vpisal v računalnik. Prosimo, če lahko vnaprej pripravite seznam igralcev in ga predložite na recepciji, da bomo lahko hitreje vpisali imena. Nudimo čevlje za bowling od številke 32 naprej, prosimo vas, da za otroke z manjšimi številkami obutve s seboj prinesete čiste šolske copate.

V primeru zamud se igra ne podaljša, vsaka igra se zaključi ob polni uri. Plačilo je vezano na čas rezervacije steze, ne na čas igranja.