Restavracija Klub 300

Kombinacija slovenske in italijanske kuhinje z jedmi a la carte ali kosili in malicami po tedenskem meniju.

Restavracija in pizzerija

Restavracija Kluba 300 s svojimi umirjenimi toni že ob prihodu v vas pričara domačnost in občutek zadovoljstva. Jutra vedno omamno dišijo po kavi in rogljičkih ter ostalih dobrotah, ki jih strežemo za zajtrk.

Našo ponudbo zaznamuje velik izbor odličnih pic, solat, sveže pripravljenih omak s testeninami in kraljevih burgerjev. Pestrost ponudbe dodatno bogatijo naše domače torte in sladoled. Dnevno je pripravljen izbor kosil.

Letni vrt

V umirjenem in elegantno urejenem ambientu vrta, oddaljenem od množice in hrupa, lahko uživate v celotni naši ponudbi, sezonsko pa pripravljamo tudi sadne in sladoledne kupe, smoothije in okusne prigrizke, ki jih postrežemo na visokem nivoju in z ljubeznijo.

Zvečer se naša terasa prelevi v prijeten prireditveni prostor za uživanje ob dobri glasbi in družbi.

Igrišče za otroke

Ograjeno igrišče in velik vrt v neposredni bližini terase vam omogočata minutko miru samo zase ob skodelici kave medtem, ko vaši malčki uživajo v zabavni in varni igri. Po zabavi, seveda, ne bodo ostali lačni, za njih smo pripravili otroški menu in pobarvanko.

Pokrito parkirišče

Klub 300 se nahaja 5 minut iz centra mesta, do nas pridete direktno iz obvoznice, izvoz Dravlje. Za obiskovalce ponujamo lastno, brezplačno parkirišče. Od doma greste lahko brez dežnika in obujete čevlje z usnjenim podplatom, saj boste parkirali direktno pred vhodom. 

Vsak teden v naprej za vas pripravimo nov tedenski meni malic in kosil.

Po vaših individualnih željah lahko za vas pripravimo pester izbor kanapejev, veliko ponudbo toplih samopostrežnih jedi ali ala carte krožnikov in pester izbor sladic. Hrano lahko postrežemo v naši restavraciji in letnem vrtu, lahko tudi na bowlingu ali pa v Lounge in Vip salonu na vaši privatni zabavi.

Vaš rezervirani termin je fiksen. Če je steza za bowling prosta po zaključenem terminu, ga proti plačilu lahko tudi podaljšate, kar se dogovorite z receptorjem.

Vljudno naprošamo, da ste na recepciji Kluba 300, v prvem nadstropju, najmanj 15-minut pred rezerviranim terminom. V tem času se boste uspeli pravočasno preobuti v predpisano obutev za bowling, receptor pa bo imena igralcev vpisal v računalnik. Prosimo, če lahko vnaprej pripravite seznam igralcev in ga predložite na recepciji, da bomo lahko hitreje vpisali imena. Nudimo čevlje za bowling od številke 32 naprej, prosimo vas, da za otroke z manjšimi številkami obutve s seboj prinesete čiste šolske copate.

V primeru zamud se igra ne podaljša, vsaka igra se zaključi ob polni uri. Plačilo je vezano na čas rezervacije steze, ne na čas igranja.