JAZZ KLUB 300

Število vstopnic je omejeno. Nakup je možen preko spleta ali na blagajni Kluba 300. Rezervacije miz/sedišč niso možne. Svetujemo, da v klub prihajate točno. Na voljo so nizke mize od 2 do 6 oseb, visoke barske mize in stoli ob točilnem pultu.

– Vrata odpremo ob 20.00.
– Program: pričetek cca 21.00 z vmesnim odmorom cca 20 minut, trajanje do cca 23.00.
– Število vstopnic je omejeno, sedežnega reda ni, rezervacije miz/sedišč zaenkrat niso možne.
– Vsaki kupljeni vstopnici, pripada sedišče.
– Svetujemo, da v klub prihajate točno.
– Na voljo so nizke mize za 2, 3, 4, 5 in 6 oseb, visoke barske mize in stoli ob steni kluba in sedišča ob točilnem pultu.
– Pričakujte sproščeno klubsko vzdušje, med predstavo strežemo hrano in pijačo, med koncertom šepetamo, natakarja pokličemo z dvigom roke, med pavzo pa se glasno zabavamo.
– V isti etaži je a voljo garderoba, sanitarije in kadilnica.
– Dostop za invalide je zagotovljen z dvigalom, wc za invalide je v pritličju.
– Parkirišče: lastno brezplačno parkirišče.
– Avtobusna postaja LPP pred vhodom.

Več informacij, želite nastopiti pri nas?

Zasebni in poslovni najemi

Vstopite v svet Premium Jazz kluba. Končno smo prinesli to čarobno klubsko izkušnjo tudi v Ljubljano.
 
V 2. nadstropju naše hiše zabave smo ustvarili prefinjen klubski ambient mehkih linij, pridušene svetlobe in kristalno čistega zvoka, ki bo razvajal vse vaše čute.
 
Pri nas boste našli več kot le jazz glasbo. Poleg vrhunskih jazz izvajalcev prirejamo tudi raznolike dogodke, kot so stand-up komedija, plesne noči ob živi glasbi (salsa, tango …), mednarodne umetniške večere in še mnogo več. Naš klub je prostor, kjer se odvijajo tudi gledališke predstave, simpoziji in razstave, tako da bo vedno na voljo nekaj, za vsak okus.
 
Za nas je vaše udobje in izkušnja ključnega pomena, zato smo omejili število vstopnic. Za najboljše sedeže pa priporočamo, da klub obiščete pravočasno, nekaj minut pred odprtjem.
 
Pripravljamo tudi različne pakete, ki bodo vključevali kulinarične užitke, degustacije in abonmajske karte. Zaenkrat pa že ponujamo izbrano ponudbo pijač in prigrizkov, ki jih boste lahko uživali v družbi vrhunskih umetnikov, ki bodo poskrbeli, da bo vaša izkušnja popolna.
 
Vabljeni, da nas obiščete in vstopite v svet umetniškega razkošja in glasbene magije.

Nakup vstopnic

Vaš rezervirani termin je fiksen. Če je steza za bowling prosta po zaključenem terminu, ga proti plačilu lahko tudi podaljšate, kar se dogovorite z receptorjem.

Vljudno naprošamo, da ste na recepciji Kluba 300, v prvem nadstropju, najmanj 15-minut pred rezerviranim terminom. V tem času se boste uspeli pravočasno preobuti v predpisano obutev za bowling, receptor pa bo imena igralcev vpisal v računalnik. Prosimo, če lahko vnaprej pripravite seznam igralcev in ga predložite na recepciji, da bomo lahko hitreje vpisali imena. Nudimo čevlje za bowling od številke 32 naprej, prosimo vas, da za otroke z manjšimi številkami obutve s seboj prinesete čiste šolske copate.

V primeru zamud se igra ne podaljša, vsaka igra se zaključi ob polni uri. Plačilo je vezano na čas rezervacije steze, ne na čas igranja.